Coach in Amersfoort

food bank 57
meer zelfvertrouwen en waarde in je leven

Algemeen

Je bent op zoek naar een coach in Amersfoort voor een positieve verandering in je leven. Je wilt blij zijn met wie je bent, weten wat je wilt en energie krijgen van wat je doet. Anders gezegd, je wilt leven vanuit kleur! Dan is het ontzettend waardevol als er een professional is die met je mee kijkt, die kritische vragen stelt en je helpt tot nieuwe inzichten te komen, meer zelfbewustzijn, waardoor je in beweging komt. Jouw coach in Amersfoort!

Manoah Coaching werkt met coachtrajecten. Je kiest voor 5 of 8 gesprekken en gaat onder begeleiding van de coach aan de slag. Het kost even tijd om eerlijk naar jezelf te gaan kijken en om patronen in je gedrag en gedachten te ontdekken en eraan te gaan werken. In het meest gekozen traject van 8 gesprekken, zal je jezelf beter leren kennen en je gaat werken aan het door jouw gekozen doel. We gaan samen je sterke kanten ontdekken, wat je kunt leren van je zwakke kanten en hoe je sterk en met zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Je krijgt nieuwe waardering voor jezelf en je leert om te gaan met dat stemmetje in je hoofd die zegt dat die ander toch beter is, jij niks waard bent, niks kunt, je niet mag zijn wie je bent en het lukt toch niet. In plaats daarvan weet jij wie je bent en hoe je deze gedachten kunt ombuigen.

Als je met een stress-gerelateerde vraag komt, gaan we eerst zorgen voor meer rust en overzicht in je agenda. Na een periode van herstel ga je werken aan een betere balans tussen wat je energie geeft, en wat je energie kost. Daarna is er ruimte voor je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en gaan we in de gesprekken verder werken aan waar je tegen aan loopt en hoe je de stress in de toekomst kunt voorkomen.

De coachgesprekken zijn 1x per 2 of 3 weken en tussendoor krijg je opdrachten die je meer inzicht geven of je uitdagen te oefenen met ander gedrag/gedachten. Je schrijft na elk gesprek je inzichten en wat je geleerd hebt op in een reflectieverslag.

De gesprekken vinden plaats in het gezellige kantoor aan huis in Amersfoort. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keer online af te spreken of buiten in de natuur.

Door het coachtraject van Manoah Coaching, krijg je nieuwe waardering voor jezelf, nieuwe manieren van denken en nieuwe energie. In plaats van te leven in grijs, ga je leven vanuit kleur!

Een coachtraject dat bij jou past

In het traject van 5 of 8 coachgesprekken ga je jezelf beter leren kennen en ga je aan de slag met het door jouw gekozen doel. Klik hiernaast voor de verschillende fases.
Wat levert dit coachtraject je op? Je zult:

√ Je kwaliteiten kennen
√ Weten waar jij warm voor loopt
√  Keuzes kunnen maken die bij jouw normen en waarden passen
√  Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
√ Beter voor jezelf kunnen zorgen mbt stress
√ Met meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn in het leven staan
√ Tools hebben om met belemmerende gedachten over jezelf af te rekenen
√ Jezelf beter kunnen uiten met echte expressie
√ Werken aan uitdagende doelen
√ Meer rust en overzicht hebben in je agenda

Aan de hand van jouw persoonlijke coachvraag gaan we aan de slag.
Enkele voorbeelden van coachvragen zijn:

– Hoe kan ik op een goede manier mijn grenzen aangeven, zodat ik meer rust ervaar?
– Hoe kan ik milder zijn voor mezelf, zodat ik meer kalmte en zelfliefde ervaar?
– Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe zet ik deze in zodat ik zonder stress kan werken?
– Hoe kan ik leven vanuit wat ik echt belangrijk vind, en daar mijn keuzes op baseren zodat ik tevreden ben?
– Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen zodat ik een burn-out voorkom?

Heb je zin en energie om deze uitdaging aan te gaan en eerlijk naar jezelf te kijken? Klaar voor verandering? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek in Amersfoort of online, en we bespreken je coachvraag en wat die voor jou inhoudt.

Extra opties
In het laatste gesprek ontvang je, als je deze optie gekozen hebt, een uitgebreide rapportage met daarin testuitslagen, samenvattingen en achtergrondinformatie. Heel fijn als je alles na een jaar nog eens terug wilt lezen en een prachtig verslag van jouw persoonlijke reis.

Ook raad ik een check-up aan na 3 tot 6 maanden. We kijken hoe het gaat en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Het gaat er om dat de verandering blijvend is!

 

 

Wie ben ik fase

In de eerste gesprekken staat centraal wie jij bent. Wat zijn je passies, je drijfveren, je kernkwaliteiten? Wat heb je meegemaakt dat maakt wie je nu bent? Je coachvraag raakt steeds meer de kern.

Wat wil ik fase

We gaan je coachvraag nog concreter maken en een stappenplan uitwerken waardoor je kunt gaan werken aan bijvoorbeeld overtuigingen, gedrag, identiteit.

Wat doe ik fase

De voortgang staat centraal. Waar loop je tegenaan, met welke inzichten kun je weer door? We werken met verschillende methodes uit de psychologie die jouw zelfbewustzijn vergroten en aan het licht brengen waar de knelpunten liggen en hoe je weer verder kunt richting het behalen van je doel. 

“Leer om weer naar jezelf te luisteren. Als je goed voor jezelf zorgt, word je een mooier mens en heb je meer te geven aan een ander.”
food bank 56