Christelijke Coach

food bank 57

 

“Kom bij Mij als je moe en belast bent.
Ik geef je rust”

– Jezus

christelijke coach met passie
christen coaches

Christelijke coaching met passie

Ben je op zoek naar een goede christelijke coach? Die begrijpt wat jouw christelijke levensovertuiging inhoudt? Die op professionele wijze én met geloof en gebed je kan begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en herstel of voorkomen van burn-out? Ik help je graag! Als je christen bent, voel je je waarschijnlijk het meest op je gemak bij een christelijke coach.

Meerwaarde van een christelijke coach

Naast op je gemak voelen, heeft de sessie starten met gebed ook veel meerwaarde. Ik geloof dat God door ons heen werkt en tot ons wil spreken. Dat Zijn waarheid ons vrij maakt. En als je niet ‘on speaking terms’ bent met God, is het juist waardevol om je worsteling mee te nemen in je coachtraject. Let op, een christelijke coach is geen pastoraal traject. Voor geloofsvragen kun je beter terecht bij je kerkelijke gemeente. Een christelijke coach helpt jouw bij je specifieke doelen en natuurlijk speelt je geloof hierbij een grote rol.

Als christen kunnen sommige zaken extra druk geven. ‘Heb je naaste lief’, ‘acht de ander uitnemender dan jezelf’, ‘de extra mijl lopen’, zijn mooie waarheden maar kunnen door opvoeding of in je gedachten zo’n last zijn geworden dat je extra stress of druk ervaart. Je hebt jezelf leeg gegeven en weet niet meer wat er van jou is overgebleven. Wie mag jij dan zijn? Welke keuzes mag jij maken?

Uniek en waardevol

Juist deze dingen begrijp ik als christelijke coach heel goed. Ik geloof dat God ons naar Zijn beeld heeft gemaakt, dat we uniek en prachtig en waardevol gemaakt zijn. En juist daarom mogen we werken aan herstel. Door Jezus’ offer is de weg vrij gemaakt naar een leven vanuit genade. Genade voor jezelf en genade voor de ander.

Hoe doe je dat als je er diep van binnen van overtuigt bent dat jij minder waard bent dan die ander? Dat je altijd eerst voor de ander moet zorgen en jij ‘de restjes’ krijgt? Kom ontdekken hoe mooi jij gemaakt bent en reken af met die belemmerende gedachten over jezelf.

Stressklachten

Neem stress klachten serieus en schakel mij als professionele, christelijke burn-out coach in om een burn-out te voorkomen of om daarvan te herstellen. Ik sta naast je met gebed, een gedegen aanpak en de juiste (kritische) vragen, zodat je nieuwe inzichten en handvatten krijgt m.b.t. oorzaak, herstel, patronen, preventie in de toekomst en re-integratie.

Ga terug naar Over mij, lees meer over het coachtraject of plan je kennismaking!

food bank 56